Krispiga vintertips

Vad är väl härligare en fin vinterdag än att ge sig ut i naturen! Oavsett om du är ute efter en fin vinterpromenad, en avkopplande stund på isen i väntan på napp eller om du vill känna adrenalinet när du flyger fram längs Europas längsta Zipline så finns det något för dig i Glasriket

Zipline vinter
Zipline vinter

Little Rock Lake Zipline

Det finns kläder för alla väder. Ja, äventyret i Klavreström kan man faktiskt uppleva året om. Att flyga fram mellan snöklädda trädtoppar är en upplevelse i sig. Samtliga banor är öppna för bokning och totalt finns 4 km lina i skogen att välja på. Under såkallad Cold season är det dessutom 30% rabatt på Svarta banan och Kamikaze. För bokning och mer information om vintersäsongen i Little Rock Lake besök hemsidan

 

Svartbäcksmåla aktivitetsområde

Längdskidor i välpreparerade skidspår, fartfylld slalomåkning eller kanske ett pulkarace? I Svartbäcksmåla finns något för alla! Föredrar du en promenad finns det flera olika långa vandringsleder och motionsspår, vill du hellre bara leka loss i snön hittar du en naturlekplats nära värmestugan där alla kan behöva värma sig efter sina aktiviteter. Läs mer.

 

Vandring

Tänk snötyngda granar, en blå himmel och en sol som bländar mot den vita snön. Att vandra är härligt året runt och i Glasriket finns det många olika vandringsleder att upptäcka! Gå på trollspaning längst med en lite kortare led eller gå ut på en heldagstur på en av de lite längre lederna. Passa på att se hur naturen ändrar sig under de olika årstiderna, stanna till och fika eller varför inte grilla korv vid en värmande brasa. Läs mer. 

Vinterfiske

Packa ner varm choklad, lite fika och något skönt att sitta på och ta några avkopplande timmar på isen. Fiske har sin charm alla tider på året och isfiske är något alldeles speciellt. Känn spänningen när du väntar på det erfterläntade rycket i spöt där under isen och känslan när du sedan tillagar din alldleles egna fångst. Läs mer.