På-Tur-Paket

Upptäck Glasriket med färdiga Turpaket. Gemensamt för dessa är att ni bor med naturen alldeles runt knuten. Bokar gör ni direkt hos anläggningen.

Grimsnäs Herrgård
Moshults Vandrarhem

Moshults Vandrarhem - Bo, Cykla och Njut

Dag 1
Ni anländer till vårt vandrarhem som ligger mitt i Småland med magisk och rofylld natur inpå knuten. Tillbringar natten i ett av våra dubbelrum
Dag 2
Efter en god frukost får ni varsin cykel samt välfylld picknick-väska. Upptäcker Utvandraleden på cykel, eller väljer någon av de andra cykeltipsen ni får av oss. På kvällen dukas det upp till middag innan ni återvänder för en god natts sömn i ert rum
Dag 3
Efter ännu en god frukost så checkar ni ut. Men känn ingen brådska utan stanna gärna kvar för att njuta av våra omgivningar innan ni beger er hemåt igen.
Ingår i paketet:
2 nätter i ett av våra dubbelrum, lakan, handdukar och slutstädning ingår.
2 frukostar
Tillgång till cykel en dag
Picknick för cykelturen
Middag på kvällen dag 2
Minst antal personer: 2

Pris per person: 2 100:- (ordinarie pris 2 420:-)

Mot tillägg kan ni även boka enkelrum, middag dag 1, hundrum eller tillgång till cykel fler dagar.
Varmt välkomna att upptäcka naturen kring Moshults vandrarhem
Läs mer på: https://www.moshultsvandrarhem.com/

 

Vidinge Gård - Vatten och Natur

Kom till Vidinge Gård för en aktiv och fridfull vistelse mitt i den småländska idyllen omgiven av skogar, sjöar, ett flertal naturreservat och den härliga Alsterån.
Erbjudande: Vid boende minst tre dagar bokar ni gratis; Cyklar, Båt och Fiskeutrustning. Tillkommer gör kostnaden för fiskekort, (pris beroende på vatten).
Tips om Glasrikets smultronställen, råd och hjälp med det mesta och härliga lekstunder med gårdens hund Kenny ingår alltid.
Välkomna till sommarens, med avstånd, härligaste natursemester mitt i Glasriket
Läs mer och boka på www.vidingegard.com