Glasriket Runt är en tävling som uppmuntrar besökarna i Glasriket att besöka fler glasbruk och uppleva mer av hela glasriket. Tävlingen pågår mellan den 23 juni – 29 augusti och är öppen för alla innehavare av årets Glasriket Pass. Själva tävlings- kupongen finns i år på Glasrikets karta.

Glasriket runt 2014

Besök minst 4 glasbruk och var med och tävla om mängder av fina priser från glasbruken och andra aktörer i Glasriket, se prislista nedan.  De som visar upp sitt pass vid ett glasbruk får en etikett/klistermärke på sin tävlingskupong som du hittar på Glasriketkartan i årets Glasriket Magasin.

När du samlat ihop 4 klistermärken får du 15% rabatt och när du har 8 klistermärken får du 20% rabatt vid ett köp. Dusom tävlar kan vinna glas och upplevelser i Glasriket enligt prislistan nedan.  Rabatterna gäller vid två skilda köptillfällen på valfritt glasbruk. och gäller ej konstglas. Rabatterna kan ej slås samman eller kombineras med andra erbjudanden.

 

 

 

 

 

Glasriket Pass

Köp ditt Glasriket pass online här!

 


Prislista Glasriket Runt-tävlingen 2014

Skrufs Glasbruk                 2 timmar med egen glasblåsare i hyttan

Målerås                               2 st glasbitar + 1 finare till en vinnare som besökt 8 bruk och fler

Nybro                                  2 st presentkort à 500 kronor

Pukeberg                            Presentkort på julhyttsill för 2 personer

Bergdala                             2 st belysta glasbitar

Mickejohans Kontsglas    Presentkort 500:-

The Glass Factory             1 st gratis familjevisning och 1 st gratis familjegraverig-/målning
JFS-Johansfors                    Presentkort 500:-

AB Glasriket                        8 st glasprodukter från Glasrikets olika glasbruk

Tävlingsinformation
Tävlingen pågår 23 juni – 29 augusti och är öppen för alla innehavare av Glasriket Pass. Endast ett tävlingsbidrag per Glasriket Pass är tillåtet. Vinnarna kommer att presenteras här på glasriket.se och vinsterna kan inte byta ut mot en ekonomisk ersättning. Om AB Glasriket misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen ifråga från tävlingen. AB Glasriket har rätt att skicka information till de som tävlar. Rabatterna gäller vid två skilda köptillfällen på valfritt glasbruk. De kan inte slås samman eller kombineras med andra erbjudanden.