Annonsera hos oss

Vill du synas på glasriket.se, i Arrivalguide eller någon av våra publikationer? Vi kan hjälpa ditt företag att synas lite extra. AB Glasriket är Glasrikets officiella sälj- och marknadsföringsbolag. Vår uppgift är att marknadsföra och sälja hela besöksmålet Glasriket. Glasriket via hemsidan glasriket.se, diverse trycksaker så som Glasriket Magasin och Kartan, destinationsguiden Arrivalguide och via diverse event främst i Sverige men även i Tyskland, Holland och Danmark.

Annonsbild

Glasriket.se

På vår hemsida finns två möjligheter till annonsering, Bannerannonsering till höger på sidan och via Puffar under respektive sidkategori.

Priserna varierar och baseras på plats, tidpunkt för annonsering och längden på din annonsering. Glasriket.se har idag ca 250 000 unika besökare per år och är det naturliga valet för flertalet besökare i vår region. Sidan är även anpassad att fungera i smartphones.

Kontakta oss gärna för ett prisförslag och/eller ett bra upplägg för din annonsering .

 


 

Arrivalguide

Arrivalguide

Arrivalguide är en nedladdningsbar destinationsguide för Glasriket.
Guiden finns både som app och kan även laddas ner som pdf från Glasrikets hemsida och från många andra sidor över hela världen (http://www.arrivalguides.com/sv/Corporate/About). 
Vill ni se appen, gå in på appstore och skriv Glasriket i sökrutan.

Att synas i Arrivalguides för dig och ditt företag (förutsatt att du är verksam i Glassriket) kostar 1000 kr och då ingår översättning till tyska och engelska för din puff.

För den aktör som vill synas mer än det givna utrymmet med bild och text, finns möjlighet att även köpa bannerannonser i destinationsguiden. 
Kontakta oss gärna för prisuppgifter.

 


 

Glasriket Magasin & Karta

AB Glasrikets Officiella publikationer som kommer ut en gång per år (januari/februari). Magasinet trycks på tre språk, Svenska, Engelska och Tyska och har en upplaga på ca 150 000 ex.

Sugen på att synas i någon av dessa?


 

Glasrikets Kundklubb & förmånskortet Glasriket Pass

Har du frågor angående Glasriket Pass och hur du kan medverka, hör gärna av dig omgående till oss.


Har du frågor eller funderingar på hur din annonsering hos oss skulle kunna se ut?

Kontakta oss på 
AB Glasriket

Epost: [email protected]
Tel: 0481-452 15

 

Besöksadress: 
Engshyttegatan 6, 2 tr (stationshuset)
Nybro