Anmäl ditt evenemang

Emmabodea festivalen

Anmäl ditt evenemang

Genom att fylla i vårt formulär på denna sida, kan du som arrangör anmäla de evenemang som äger rum under året, och därmed göra dem synliga i vår kalender på glasriket.se/evenemang

 

Våra krav för publicering är att evenemanget ska vara publikt, rikta sig till allmänheten och att det ska äga rum i Glasriket. Det är förbehållet AB Glasriket att bedöma om evenemanget ska publiceras, samt att granska och eventuellt göra mindre ändringar i texter innan publicering sker.

Vi vill att samtliga evenemangen ska publiceras med bild, så glöm inte att bifoga en eller flera bilder i formuläret. Bilder får inte vara större än 2 MB, och tillåtna filtyper är gif, jpg, png, psd och pdf.

Fyll i samtliga fält i formuläret. Hittar du inte rätt arena i listan, välj Glasriket, och notera i beskrivningen mer exakt var evenemanget äger rum.

 

Vi har ett ständigt inflöde av evenemangstips, och vi publicerar dem så fort vi kan. Normalt sett hanteras dessa inom 3 arbetsdagar, så tipsa oss därför om ditt evenemang i god tid.